Upper Surrey House Renovations

Falls Church, Virginia

This project offered a wonderful opportunity to improve upon former renovations that had not only changed the character of this lovely Mid-Century Modern home but also blurred the lines between the private and the public areas of the house. By moving the door to the master bedroom suite off center from the front entry and adding a guest powder room, the design offered the master bedroom suite the opportunity to remain a private sanctuary. The elimination of a common hallway to the former bath that was shared by both guest and master bedroom left plenty of room for a new, spacious master bath and two separate his and her walk in closets. Utilizing a simple, earthy palette and a radiant floor, this design offered a luxurious and inspired spa like environment flooded with light and warmth.